Csütörtök este hűvös időben, de ideális időjárási körülmények között fogadtuk a kerületi riválist. Tavalyig egy osztályban szerepeltünk es mindig éles meccseket hoztak a derbik sokszor népes néző sereg elott. Az előző szezonban a fiatalok azonban magabiztosan robottal végig a mezőnyön – többek között rajtunk is – és megérdemelten jutottak fel a BLSZ II-be ahol jelenleg azzal, hogy a középmezőnyben fordulnak a télen bizonyítják, hogy helyük is van ezen a szinten!

A mérkőzésen a következő csapatunk szerepelt:

Gál – Csóka, Fehér, Cseh I., Badon – Bajor, Kovács, Kövesi, Lakatos – Mikus, Szilágyi

Csereként pályára lépett: Budi, Bugyjás, Apjok

A meccs baljós előjelek kel kezdődött, hiszen egyből elment a világítás. Csodás létesítményünk nagy hibája ez, melyet elvileg májusban terveznek orvosolni. Addig villany fénnyel maximum edzomeccseket játszunk. Tétmeccsen semmiképp nem fogunk lekötni. A meccs alatt a második félidőben meg kétszer ment el, de szerencsére csak a fele igy nem kellett félbe szakítani.

Az UFC mar 2-0-ra vezetett a 30. perc környéken, de Lakatos Levi duplájával – akció gól a 16-ős sarkából, es egy 11-es – sikerült egyenlitenunk.

A labdát többet birtokolták, de helyzetből mindenképp nekunk akad több. A második félidőben 3-szőr is kapufát találtunk es rengeteg helyzetet hagytunk ki. Ennek ellenére 3-2-nél előbb Csóka Gabi egyenlített egy szép góllal, majd Lakatos Levi harcossaga eredményezett 4-3-as vezetést. Már csak 1 perc volt a meccsből, amikor egy védelmi hiba után kialakult a 4-4-es végeredmény.

Az összképet tekintve ez a meccs nagyon jól szolgálta a csapatok felkészülését. A két új jatekosunkbol Bajor Beni (Újbuda FC) nagy erősítés lesz ez már most látszik. Budi Gábor jo szereleseket csinált es harcos volt, ám a megszerzett labdák még nem mindig értek célba. Lesz ez még jobb is. Külön öröm Lakatos Levi játéka aki 2 edzőmeccsen már 5 gólnál tart!

Gratulàlok a csapatnak! Reméljük jövőre egy osztállyal feljebb, mar tétmeccsen találkozunk majd!:))

Edzői értékelések:

Martin Béla (HSC-vezetőedző):

Valtozatos, izgalmas meccs volt, ahol a döntetlent mindenképp megerdemeltuk harcos ellenfelünk ellen, de akárashogy is alakulhatott volna. A felkészülésunket kifejezetten jól szolgálta!

Jaskó András (II.ker. UFC-vezetőedző):

Az első 30 percben mi voltunk a jobbak és megérdemelten vezettünk 2-0-ra, a maradék 60-ban viszont a hazaiak. A döntetlent reális eredménynek tartom és őszintén megmondom, meglepett a hazaiak jó játéka. Köszönjük a lehetőséget! Bár a világítást meg javitani kell, de nagyon szép az új sportcentrum! Annak különösen örülök, hogy ezt a nevet kapta!

A.G.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.