Csapatunk elég simán, 5 gólos győzelemmel jutott túl az egy osztállyal lejjebb szereplő, Duna SK együttesén. Csapatunk másodosztályú tagságának köszönhetően az első fordulóban még nem kellett pályára lépnünk, míg a Duna Sk játék nélkül jutott tovább miután a Mahatma Gandi (BLSZ IV.) nem vállalta a mérkőzést (3-0).

A csütörtök esti összecsapásra meglátásunk szerint gyengébb fénynél került sor mint a mi hazai, a szövetség által “nem megfelelő”-nek vizsgáztatott pályánkon van. Ettől függetlenül, talán nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna, ha sikerül élnünk a helyzetekkel. Mindenesetre nem lehetünk elégedetlenek, folytatás februárban, várhatóan egy BLSZ I-II-es ellenféllel szemben.

Duna SK – Hidegkúti SC 1-6 (0-3) G.sz.: Kiener 2, Lakatos, Bedő, Bede-Fazekas, Pál

A második fordulóban már tipikus meglepetés kupa eredmények is születtek és bár még vannak hátra mérkőzések, de 4 első osztályú (KISE, THSE-Sashalom, ASR Gázgyár, Hegyvidék SE) és 2 másodosztályú (Szabadkikötő SE, Budatétény SE) is búcsúzni kényszerült alacsonyabb osztályú ellenfeleikkel szemben. A forduló eddigi legnagyobb meglepetése a BLSZ IV-es MUN SE 2-0-ás győzelme a BLSZ I-es ASR Gázgyárral szemben.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.