Hát sajnos az őszi szezont nem sikerült a várakozásoknak megfelelően zárni. Bár csapatunk sokáig jól tartotta magát és úgy tűnt értékes pontot szerezhetünk Pesterzsébeten, végül sima vereségbe futottunk bele. A meccs krónikájához tartozik, hogy nagyon tartalékos keretünk volt. 12 fős keretünkből Besnyői Márk csak a félidőre, míg a kezdőből ketten (Fenyvesi Bence és Tamássy Attila) csak kevéssel a kezdés után estek be. A kezdő csapatban kapott helyet az őszi szezonban az első csapatban először pályára lépő Papp Peti is. Az első félidő gól nélküli döntetlennel zárult, a másodikban viszont 5 gól is esett. A félidő elején a hazaiak szereztek vezetést, ám Lakatos Levente góljával sikerült kiegyenlítenünk. Aztán ismét a hazaiak jutottak előnyhöz Pétery és Gál Laci kapitális hibái után, majd további 2 góllal terhelték meg hálónkat. A csapat egy része kevés alvással és pihenéssel készült a mérkőzésre, de örülök neki, hogy feltudtunk állni.

Összeállítás: Gál – Molnár, Rétfalvi, Cseh, Pétery – Papp (Besnyői a félidőben), Fenyvesi, Horváth, Tamássy – Pál, Lakatos

G.sz.: Lakatos

Sárga lap: Molnár, Pétery, Horváth, Fenyvesi, Tamássy

Sajnos Pétery Zoli begyűjtötte az 5. sárga lapját így a tavaszi szezon első meccsén nem szerepelhet majd.

Este került sor az őszi szezonzáró vacsorára a hidegkúti La Bontá Pizzeriában. Sajnos itt se tudod összejönni a teljes keret, de azért a többség próbált megjelenni. A vacsora közben átadásra kerültet a szokásos díjak is. A legjobb nyári igazolás Scherer Gábor lett, aki a Csillaghegyi MTE csapatától érkezett hozzánk. Az őszi házi-gólkirályunk Pál Tibi lett, ehhez ezúttal 5 gól is elég volt sajnos. A legnagyobb cím, a legjobb játékosé pedig ezúttal is Gál Lacinál kötött ki, aki ezen az őszön is nagyon szépen produkált. A díjakat a hűvösvölgyi Hard Pop Cafe ajánlotta fel, köszönjük nekik. Illetve itt lett levetítve először a HSC TV idei utolsó videója is, amit az alábbi linken megtekinthettek:

https://www.youtube.com/watch?v=4o_jYtBBmU0&list=UUs4YAfz7m3ekyPDnevXWEVg

Csapatunk a 9. helyen telel. A tavaszra a vezetőség által kitűzött cél a felsőházba, azaz a az első 7-be kerülés. Jelenleg ettől 4 pont választ el minket. Ám azt is fontos megjegyezni, hogy a kiesőzónától is csupán 5 pontra vagyunk!

Tavasszal folyt.köv.!

Hajrá HSC!!!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.