Csapatunk a hétvégén a megye II-es Tárnokkal csapott össze a téli nagy pályás torna 4. fordulójában. Ezúttal végre bővebb 15 fős kerettel érkeztünk Diósdra, de sajnos a múlt hét után ismét vereséget szenvedtünk, sőt 2 játékosunk sérülést is szenvedett.

Az előzetes 18 fős utazó keretből a mérkőzésen 3-an nem jelentek meg. Rétfalvi Laci szombaton kispályás foci közben sérülést szenvedett (kívánunk neki mielőbbi felépülést), Besnyői Márk és Bücs Dénes pedig nem tudtak végül eljönni a mérkőzésre, ám így is biztató volt a 15 fős létszám.

A csapat a Gál – Pétery, Remetei, Cseh I., Cseh L. – Pál, Kovács, Badon, Tamás – Bedő, Scherer kezdővel futott ki a gyepre. A padon Szilágyi II, Stadtmüller, Rusznák és Fenyvesi vártak bevetésre. Már az első félidőben kiderült, hogy egy nagyon erőszakos, kemény és sajnos jól is játszó ellenféllel találkoztunk. Ennek ellenére a 30. percben Bedő Doma révén sikerült megszereznünk a vezetést. Sajnos az első félidőben két kulcsjátékosunk is lesérült. Tamás Gabit már a gól után egyből a 31. percben Szilágyi II váltotta. Csapatkapitányunk pedig a félidőben marad partvonalon kívül miután nem tudta folytatni. Rajta kívül Pétery Zoli hagyta el a játékteret, helyükre pedig a Stadtmüller, Fenyvesi páros érkezett, akiknek ez volt az első nagy pályás meccsük ebben a naptári évben, sőt Stefinek az egész szezonban.

A második félidőben sajnos fordított a Tárnok. Előbb az 55. percben Cseh Pistáról pattant saját kapunkba a labda (ezt öngólnak könyvelték el), majd miután 2 nagy helyzetünk is kimaradt, a 66. percben egy potyagóllal megszerezte a győzelmet a Tárnok. Bár az összkép alapján a “Bolhák” ezen a napon erősebbek voltak, a helyzetek számát tekintve nem volt különbség. Talán ha nem kell kulcsembereinket idő előtt lecserélni egy döntetlent kihozhattunk volna a meccsből. A meccs krónikájához tartozik még, hogy a 72. percben Scherer Gabit az ifjonc Rusznák Tomi váltotta.

Csapatunk az eddigi 4 edzőmeccsén 9 gólt szerzett, ebből 8-at Bedő Doma, 1 pedig öngól volt. Nagy kérdés, ha tavasszal megint mellőznünk kell majd gólerős csatárunkat, ki fog itt gólt lőni? Doma amúgy 8 találatával holtversenyben vezeti a kupa góllövőlistáját. Ha jövőhéten is jól muzskál, akár a gólkirályi címet is megszerezheti. Megérdemelné…

Martin Béla (vezetőedző): “Az ellenfél a vártnál jobban, mi a vártnál gyengébben játszottunk. Egy öngóllal és egy potyagóllal kaptunk ki. Ezen a tornán most éreztem először, hogy az ellenfelünk sokkal jobb erőben volt mint, mi. Remélem, hogy tudunk tanulni a vereségből.”

Csapatunk ezzel visszacsúszott a csoport 3. helyére. Jövő héten a csoport első helyén álló, már szinte biztos csoport első Perbál SC ellen játszunk. Ellenfelünk a Pest megyei II. osztály nyugati csoportjának 10. helyén áll. Eddig minden meccsét megnyerte a tornán. Szép lenne megtörni ezt a sorozatot. Illetve az is szép dicsőség lenne, ha végül a mi játékosunk, Bedő Doma szerezné meg a gólkirályi címet.

A mérkőzésre 23-án, vasárnap 12:00-kor kerül sor a diósdi műfüves pályán, ahova várunk minden szurkolót szeretettel!

A.G.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.