A felnőtt csapat téli felkészülését javarészt a Pest megyei téli műfüves bajnokság, illetve a Pest megyei futsal bajnokság mérkőzései fogják szolgálni. A mérkőzések mellett heti 1 edzéssel készülünk a tavaszi szezonra, ahol a bajnokság mellett egy izgalmas és keménynek ígérkező kupa meccs is vár ránk.

Az első edzés január 9-én 20:00-tól lesz a Klébi műfüvön. A csütörtök 20:00 lesz január-februárban az edzés időpont ahogy az ősz végén megszokhattuk.

Bár az új pályánk, nagyjából elkészült, egyenlőre még nem használhatjuk. Nincsenek még kapuk, és nincs még működési engedély sem. Várhatóan márciustól vehetjük használatba a létesítményt, ezért döntöttünk, úgy, hogy idegenbe játsszuk a felkészülési mérkőzéseinket. Tökéletes lehetőséget nyújt a PMLSZ által először megrendezendő nagypályás torna, melynek keretein belül Diósd műfüves pályáján szerepelünk majd.

A másik verseny a PMLSZ által rendezett futsal bajnokság, ahol tavaly vettünk részt először és egészen a negyeddöntőig meneteltünk Kartalon. Idén Üllőn kezdjük a szereplést. Remélhetőleg hasonlóan sikeresek leszünk.

A Budapest Kupában a legjobb 32 között a BLSZ I-es Ikarus gárdájával kerültünk össze. A hivatalos játéknapok a február 22-23. A házigazdák mi vagyunk, ám ekkor még nem valószínű, hogy saját pályánkon fogadhatnánk őket. Elküldtük kérelmünket az Ikarusnak, hogy járuljanak hozzá a halasztáshoz és márciusban játsszuk le a mérkőzést nálunk, de eddig nem reagáltak. 23-án vasárnap még a nagypályás kupa utolsó meccsén lépünk pályára az Istenhegy ellen, így amennyiben az Ikarus nem járul hozzá a halasztáshoz, 22-én szombaton kerül sor a kupa meccsre.

Az Ikarus BSE jelezte, hogy nem járulnak hozzá a halasztáshoz, így a meccsre február 22-én, szombaton kerül majd sor. A pontos kezdési időpont és a helyszín egyenlőre kérdéses.

Felkészülési program 2014. tél:

01.17. péntek, 20:00 HSC U17 – HSC @ Klébi csarnok (futsal edzőmeccs)

01.25. szombat, Pest megyei futsal középdöntő (Ellenfelek: Kerepesi SBE, Dabas-Gyón FC, Felsőpakony SK)

01.26. vasárnap, 12:00 PILE SC – HSC @ Diósd

02.02. vasárnap, 12:00 HSC – Fogócska SE @ Diósd

02.08. szombat, 10:00 Törökbálinti TC – HSC @ Diósd

02.16. vasárnap, 14:00 Tárnok Bolha – HSC @ Diósd

02.22. szombat, HSC – Ikarus BSE @ ??? (Bp. Kupa, 3. forduló)

02.23. vasárnap, 12:00 HSC – Perbál SC @ Diósd

(További mérkőzések szervezés alatt)

A.G.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.