Péntek este lejátszottuk a 11. bajnoki mérkőzésünket a szezonban így elmondhatjuk, hogy túl vagyunk a bajnokság első harmadán. 4 győzelem és 4 döntetlen mellett 3 vereség a mérlegünk.

A 3. vereséget pont pénteken a mögöttünk álló Pestszentimre SK II ellen szenvedtük el (0-4). Sajnos ez az eredmény is jól mutatja milyen kétarcú csapatunk, illetve milyen kiegyenlített a bajnokság mezőnye.

Ha megnézzük a tabellát fájó szívvel láthatjuk, hogy a mögöttünk lévő csapatok ellen sok pontot hullajtottunk, hiszen a megszerezhető 24 pontnak pont a felét, 12-t sikerült csak összegyűjtenünk. Persze minden éremnek két oldala van, így büszkék lehetünk az első helyen álló SZAC elleni hazai döntetlenre (2-2), vagy a bajnokság előtt bajnokesélyesnek tartott Szent Pál Akadémia HSE elleni meglepetésgyőzelemre.

Tavaly ilyenkor kevesebb ponttal (15p) és a tabellán is hátrébb (10. hely) álltunk, ám a különbség elenyésző és emlékezhetünk, hogy a szezon végén a kiesés réme elől kellett menekülnünk. Reméljük idén ez nem így lesz. Ami biztos, ebben a csapatban több van.

A bajnokság még biztos tartogat meglepetés eredményeket, reméljük számunkra inkább pozitívakat. Kezdésként akár jövő héten, a 3. helyen álló BVSC ellen (a mérkőzésre a BVSC stadion helyett az Ikarus műfüvén kerül sor) péntek este 19:30-kor.

Hajrá HSC!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.