Sorozatunkban bemutatjuk azokat a játékosokat akik a téli átigazolási időszakban csatlakoztak csapatunkhoz és tavasztól nálunk folytatják pályafutásukat. Az első bemutatkozó Cseh László, azaz “Csefu” aki a szomszédvár gárdájától, a Nagykovácsi SE-től érkezik hozzánk.

Születési idő: 1986.11.28.

Eddigi csapatai: Nagykovácsi SE, Mány, Energia-Nagykovácsi, Visegrád SE, Nagykovácsi SE

Eddigi pályafutása: “Kovácsiban kezdtem el focizni serdülőben,majd családi okok miatt a Mány csapatában játszottam 15-16 éves koromig. Itt a serdülővel bajnokságot nyertünk, illetve tartalék bajnokságot is. Ekkor még csatár voltam. Majd visszatértem a gyökerekhez. Nagykovácsiban alakult csapat Energia-Nagykovácsi néven. Itt játszottam első felnőtt meccsemet a BLSZ II-ben, 16 évesen. 2 év után föloszlott a brigád. Kihagytam 1 évet, majd Visegrádra kerültem. Nagyon sok jó emlékem van Visegrádról. Játszhattam együtt például Szedlacsek Istvánnal (a Váccal volt NB I-es bajnok, aki gólt fejelt a Benficának). Lehúztam 4 évet megye III.,II.,I/b-ben. A védelemben akárhol eljátszom, de a jobb oldal az én területem. 2012-ben hazaköltöztem Nagykovácsiba. Újra lenyomtam 1 szezont a megye II-ben.”

Miért pont a HSC-t választottad? “Sok edzőmeccset játszottunk a HSC-vel és megtetszett a “tesák”csapata, játékstílusa. Megkerestem Gege (Apjok Gergely, azaz én – a szerk.) barátomat és leigazoltam. A 3 nagy pályás meccs után kijelenthetem hogy, nagyon jól érzem magam,és hosszú távra tervezek itt.”

Az első 2 edzőmeccset behúzta a csapat és a védelem is csak 1-1 gólt kapott. Hogy láttad ezeket a meccseket a saját és a csapat szemszögéből? Illetve mi a célod a tavaszra? Mindkét meccset végig játszottad, mondhatjuk hogy biztos helyed lesz a kezdőben? “Behúztuk az első 2 meccset igen. Tetszett a játékunk. Néha voltak hullámvölgyeink… Ami nekem tetszett a csapat hozzáállása, hajtós, munkás csapat! Kicsit még össze kell szoknunk. Örülök hogy a fiúk befogadtak. Jó volt játszani velük. Magammal a második meccsen nem voltam annyira megelégedve, de remélem a mester bizalmát továbbra is élvezem majd. Az edzéseken,meccseken megteszek mindent hogy,helyem legyen a kezdőben.”

Mi lehet a csapat és a te célod a tavaszra? “Ha beindul a heti 2 edzés nagy pályán, állandó kerettel, ahogyan néztem az első 4-ben végezhetnénk. Ha előrébb akarunk jutni az első csapatból 10 embernek minden edzésen ott kellene lenni! Próbálom úgy alakítani a programjaimat hogy minden edzésre eltudjak menni, remélem a többiek is így tesznek majd.

Hamarosan jelentkezünk következő részünkkel, hiszen több érkező is lesz a holtszezonban. Csefut pedig szeretettel köszöntjük a HSC-családban!

A.G.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.