Csapatunk számára véget ért a 2013/14-es “hontalan” szezon, melyben albérletben kényszerültünk végig küzdeni az évet. Elvesztettük ultráinkat és az eredményességre is nyilván bélyeget nyomott a “vándorcirkusz” életmód. Ennek ellenére a 8. hely sikeresebb végeredmény mint a tavalyi. Jövőre mindenképpen szeretnénk már hazai pályánkon a dobogóért küzdeni.

A pünkösdi tornát követő hétvégén a Gelinél került sor egy családi napra, ahol egyesületünk 4 csapatos kispályás tornűt szervezett. A körmérkőzések után bronzmeccs, majd a döntő következett. A tornát a Kövesi Máté barátai alkotta Fortuna nyerte, miután a döntőben 3-3 után büntetőkkel múlták felül csapatunkat. Érdekesség, hogy a csoportkörben is döntetlen lett ez az összecsapás. A harmadik helyen a Klébi csapata végzett, melynek kapuját utánpótlás igazgatónk Rósa Viktor védte és több HSC-s utánpótlás játékos is szerepet kapott a csapatban. A 4. helyen a Hüvösvölgy gárdája zárt. A torna gólkirálya a 6 gólos Kovács Gergő lett a Klébi csapatából!

Ezzel megkezdődött a nyári szünet. A csapat már júliusban szépen lassan elkezdi a készülgetést. Kispályás tornákkal, közös focikkal, illetve a hónap végén már edzőmeccsek is várhatóak. Ami biztos, hogy július 26-án szombaton a BLSZ IV-ben szereplő Wolfs FC szervezésében nagypályás tornán veszünk részt az Ikarus műfüvesen. A felkészülési meccsek időpontjai még nincsenek meg, de minden bizonnyal összecsapunk a Pest megyei II osztályba feljutó PILE SC-vel, a Pénzügyőr SE U19-es csapatával, testvércsapatunkkal a Bp. Erdért SE-vel, a BLSZ III-ba felekerülő Zuglói Kinizsivel, illeve a megye kettes Dánnyal. Az öregfiúk csapatunktól is jó lenne revansot venni!

A következő szezonban szeretnénk a BLSZ III-on kívül, a negyedosztályban is elindulni tartalék csapattal, már rendes versenykörülmények között, ám ha erre csak a tartalék bajnokságban lesz lehetőség, akkor nem biztos, hogy így döntünk, hiszen ott nem szeretnénk szerepelni.

Túl sok távozó nem várható, érkezők annál inkább. Több játékost megkörnyékeztünk BLSZ-es csapatokból akikről úgy gondoltunk segítségünkre lehetnek, de megegyezés még nem született senkivel. Ami szomorú hír, hogy a szomszédvár csapata a Nagykovácsi SE a következő szezonban már nem tudja vállalni az indulást a Pest megyei bajnokságban. A holtidények területi rangadói nagyon fognak hiányozni nekünk, de felajánlottuk minden játékosuk számára a folytatást a HSC-ben. Ha nem is mindenki, de egy-két érkező tőlük is várható majd.

Augusztusban idén is lesz 3 napos összetartás Balatonszemesen, ahol mindenbizonnyal a helyi Dél-Balaton FC-vel is összecsapunk, illetve augusztus 30-án lesz az új sportpályák hivatalos, ünnepélyes átadója, ahova várunk minden szurkolót szeretettel. Az egésznapos kispályás amatőr tornát délután 17:00-kor egy gálameccs követi melynek még nem ismert az ellenfele.

HSC van, lesz, ha rajtam múlik minél tovább!:)

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.